Jungle af sækkevogne

Sharing is caring!

En jungle af sækkevogne

Jeg har lige været ude og kigge på sækkevogne, fordi jeg skulle have et par sækkevogne til mit arbejde, og jeg må da indrømme at jeg troede at det var ligetil, for i min verden er der var der kun en slags sækkevogn, og det er den der gule en som alle har, men det er åbenbart ikke helt sådan at det er, fordi jeg har da godt nok kigget på mange forskellige sækkevogne i dag, jeg troede ikke at man kunne få en sækkevogne der kunne så meget forskelligt, man kan jo næsten få en sækkevogn til alt snart, det var så sjovt, fordi det jo er også så genialt at de har fundet på så mange ting, der var en som var bygget til at kør med på trapper, en der var bygget til at køre med tønder og nogle der var bygget sådan at de ikke vejede så meget, hvilket er så smart.Sækkevogne

Det endte med at jeg kiggede rundt i over en time, og var meget fascineret over alle de smarte sækkevogne der var, og blev helt i tvivl om hvad det var for nogle jeg skulle købe, fordi jeg havde lyst til at købe dem som kunne alt muligt smart, men det gjorde jeg heldigvis ikke, jeg fik købt 3 almindelige sækkevogne til sidst og det var også det jeg kom der for, så det var fint.