Nyder at gå til møder

Sharing is caring!

Nyder at gå til møder

Jeg er typen som elsker at arbejde, og nyder at være blandt andre mennesker og måde nye mennesker. Jeg er vild med at udfordre mig selv og stiller ofte store krav til det jeg laver.
Jeg er så heldig at jeg har et arbejde som gør at jeg skal ud til møder, konferencer og kurser, rimelig tit, og det er jeg super glad for, for så kommer jeg ud bland nye mennesker og lære mange at kende, samtidig med at jeg får lov til at arbejde med mig selv, så det kunne ikke være meget bedre.
Jeg arbejder ved et stort firma på Fyn, men jeg opholder mig mest i mødelokaler rund omkring i det danske land, for jeg er faktisk ikke så meget på min arbejdsplads, jeg er mere ude. Når jeg ikke er i et mødelokale, så er jeg nok at finde i et konferencelokale et sted, for jeg skal hele tiden ud og lære nyt, ellers skal jeg ud og lære fra mig, så andre også kan få glæde af min viden og mine erfaringer i livet.
Jeg er rigtig glad for mit arbejde og håber på at jeg kan bliver her resten af min tid på arbejdsmarked, for der er ikke noget bedre arbejde for mig end det jeg laver lige nu.
Jeg tror at mange af jer også kan se hvor begejstret jeg er for mit job. Mødelokaler Fyn