Psst! Der sælges nu flotte byggegrunde i Hedensted

Sharing is caring!

Hedensted er en by i regionen Midtjylland og sæde af Hedensted kommune. Hedensteds befolkning er på knap 12.000 indbyggere, og det er inklusive nabobyen Løsning. Hele Herdensted kommune har en befolkning på næsten 47.000.

Byens ældste og vigtigste historiske bygning er den lokale kirke, Hedensted Kirke. Kirken er bygget omkring 1175. Den er kendt for sine freskoer, som viser Jesus Kristus, St. Peter, og St. Paul.

Indtil 1970 var Hedensted en stationsby. Det er den således også igen, efter der blev åbnet en ny station, nogenlunde samme sted, hvor den tidligere har været. Som mange andre danske byer har Hedensted udvidet sit beboelsesrum ganske betydeligt omkring byens centrum. I syd og vest findes der zoner med let industri og håndværksforretninger.

Din byggegrunds beliggenhed er vigtig

Hedensted ligger midt mellem de større byer Horsens og Vejle. Øst fra Hedensted, ved kysten ligger Juelsminde, som blev indlemmet i kommunen ved kommunalreformen i 2007.

Hedensted er en lidt tilbagelænet, typisk midtjysk provinsby. Der er nu udstykket en række dejlige byggegrunde, som ligger tæt op ad Hedensteds hyggelige byliv. Nærmere sagt, halvanden km fra byens centrum.

Hedensted er en relativ lille by, men har et aktivt forretningsliv. Der findes et bredt udvalg af butikker, hvor du kan få alle ting, der er nødvendig til det daglige liv. Byen byder også på et aktivt idrætsliv, med en del foreninger, sportsfaciliteter og tilbud, som du er velkommen at benytte dig af.

Lille, men charmerende provinsby

”Provinsby” har måske en lidt mindreværdig eftersmag for mange. Udtrykket blev brugt til at betegne byer så afsides, at der aldrig skete noget. Men med Internettet i dag, er den store verden også rykket ind i Hedensted. Hvad der er tilbage af provinsialiteten er hyggen. Det er en by, hvor mange kender hinanden. Folk er venlige og hilser på hinanden, og tilflyttere er meget velkommen.

Hvis du beslutter dig at bosætte dig i Hedensted, bliver du af de ”indfødte” hilst som en velkommen berigelse af byens befolkning. Det charmerende Hedensted sætter pris på nye tilflyttere.

Midt i naturen, tæt på kulturen

Hedensted byggegrunde ligger i lille Dalby Bakker. Det er et skønt naturområde med skove, bække og grønne arealer, lige udenfor byggegrundene. Der går også en hjertesti igennem byggegrundene hedensted, hvor du har mulighed for gå- løbe- og cykelture. Tag kikkerten med på disse ture, så kan du få et kig på det rige fugleliv.

Der er mange muligheder for at komme ud og dyrke udendørsaktiviteter.

Hvis du trænger til mere kultur end den lille by kan byde på, så er Horsens og Vejle ikke længere end et kvarter væk. Til Aarhus, som jo er Danmarks anden vigtigste stor- og universitetsby, er det knapt 40 minutter med bil eller tog. Det svarer til Helsingørs afstand fra København.

Det er altså en meget fin beliggenhed, som du kommer at sætte pris på.

Byggegrundene i Hedensted er velegnede til både familier, singler og par, unge som ældre. Folkeskolen ligger 1½ km væk, og der er både vuggestue og børnehave tæt på Hedensted byggegrundenes beliggenhed. Der findes også en golfbane med 18 huller, samt en korthuls bane.