Rejser til skotland er populært på denne tid af året

Sharing is caring!

Fersk tilbage fra en Skotland road trip, hvad var vores højdepunkter, og hvad gjorde vi derop? Hvilke skotske steder og attraktioner anbefaler vi, og hvilke var ikke bedst? Alt vi så og gjorde på vores tidlige sommer tur til Skotland med børn (en te og en tween) foregår på denne Skotlands rejse blog side sammen med 20 års erfaring med rejser til Skotland.

attraktion i Skotland

Vi kan derefter forbinde til mere detaljerede oplysninger om destinationer, attraktioner, skjulte perler, hoteller og omkostninger. Skotland har været masser af sjov, det koster meget og ja, vi vil gerne gå igen og se mere. Også som uddannelsesentusiaster, nogle få skoler i verdenskolen i Skotland.

Rejser til skotland er godt at få styr på

Skotland Travel Blog 2018 Opdateret

Omkostninger og biludlejning for at besøge Skotland

Vi skrev allerede et fuldt indlæg på, hvor meget det kostede at besøge Skotland. For os var det dyrt, på lige fod med Singapore selv. Du kan se de fulde detaljer om hvor vi holdt, hvad vi betalte, optagelsesomkostninger og biludlejning her.

Edinburgh er en storslået by, og der er masser at se og gøre. På vores Skotland vejtur tilbragte vi kun en dag faktisk i selve Edinburgh og formåede at gå op til slottet fra Market, ned ad mile og forbi Camera Obscura gennem Edinburgh Old Town til Holyroon House. Derefter ledes vi tilbage til Greyfriars for den storslåede kirkegård og Greyfriars Bobby, før vi kom tilbage til vores bil på Grassmarket.

Et flyvende besøg sikkert, men det gav børnene en fornemmelse for Edinburgh, og vi elskede at lytte til de forskellige digtere, pipere og sangere, der busker rundt i ben. Tidligere har vi brugt længere tid i byen til Edinburgh Festival, spøgelsesrejserne under byen og meget mere.

Skotland er et fantastisk sted

Vores anden dag i Edinburgh blev brugt på besøg i Edinburgh Zoo og Royal Yacht Britannia. Mere om de højdepunkter nedenfor.

Min søn plukket Edinburgh Zoo som hans fødselsdag behandler. Det er en god zoo, der drives af RZSS (som er Highland Wildlife Park), men vi følte ikke, at det var så godt som ZSL London Zoo med hensyn til uddannelsesmæssig værdi. Hvis du vil besøge en dyr attraktion i Skotland, vil vi anbefale Highland Wildlife Park i Cairngorms National Park.

De fleste af dyrene i Edinburgh kunne vi ikke se. Reptilhuset var lille, og denne zoo ser bare ikke ud til at være lige så godt finansieret som London. Den berømte pingvin parade var ikke før kl. 15, og vi ønskede ikke at blive så længe. Vi blev stort set gjort ved frokosttid.

Når det er sagt, Edinburgh Zoo har nogle interessante koldere klimaarter, som vi aldrig havde set andre steder, og som med alle gode zoologiske haver, er stærkt involveret i vitalt bevaringsarbejde. De har koalas, men at have boet i Australien er ikke en stor træk for os.

Vi fik se de gigantiske pandaer, de var vågen og aktive, så det var en første for min ældre søn. Min yngre søn og jeg havde allerede besøgt Chiang Mai zoo. De røde pandaer var også særligt endearing, vi har aldrig set dem i naturen trods måneder vandreture i Nepal.