Ure eller tid

Sharing is caring!

Det er blevet tid til at snakke lidt mere omkring ure og alt hvad det indebærer. Personligt har jeg en større samling af alle mulige slags ure. Armbånds ure til at dække alle lemmer, og større ure helt op til loftet. Hvilke ur synes i er de fedeste?

Jeg kan godt lidt smarte ure fra rolex og omega. Deres ure er bare så dyre, men også så lækre. Jeg bliver nød til at eje nogle flere snart. Lige nu har jeg tre ure fra omega, og et fra rolex. Det er jo lige til at blive fattig af hehe. Hvad skal jeg gøre dog, ure er min passion og jeg har tænkt mig med at forsætte indkøbet af dem, indtil jeg ikke længere har råd til det. Der skal flashes ure her i weekenden nå jeg skal till en samler gathering, hvor der kommer folk med de vildeste ure, som man bare får løst til at købe af dem lige på stedet. Jeg har dog også nogle få unikke ure, blandt andet fra militæret og andre historiske begivenheder. Hvor mange ure tror at man kan have på armen? Jeg har prøvet mig lidt frem og brugt ure fra min egen samling, hvilket er nogle halvstore nogle, og jeg kom op op på enogtyve. Kan i slå det hehe? Send gerne jeres billeder af armen fyldt med ure, det kunne være lidt sjovt.

ure
ure